In English: About us

Rólunk

Mi jobboldali, keresztény, konzervatív, ún. nemzeti oldali NGO-k vagyunk; konkrétabban: magyar katolikus NGO-k. Nem fideszesek, nem CÖF-ösök, nem jobbikosok, s hangsúlyozottan – 'csakazértis' – NGO-k. Sajnos a legtöbbünk bizalmatlan, s még sajnálatosabb, hogy alappal. Ezért – bár nyilván tisztában vagyunk azzal, hogy komoly kockázatot vállalunk – nem titkolództunk magunkról: a tanulmányunk 4. oldalán megtekintheti az adatainkat, a 6–8. oldalán elolvashatja a részletes bemutatkozásunkat. A Fidesz-gnózis blogunkon is megismerhet bennünket: Gravatar:  http://www.fideszgnosis.wordpress.com.

Egyébként nagyon szép helyen vagyunk, Magyarország egyik legszebb helyén: az Őrségben. Ha van egy kis ideje, nézzen be hozzánk! Addig is körülnézhet minálunk: http://ninszianna.mozello.hu.

Mi tehát keresztény, nemzeti, jobboldali szemmel elemeztük az Orbán-rezsimet. Hiszen az kevés, ha „csak” baloldali és/vagy liberális oldalról nézzük, mert nemcsak onnan nézve szörnyű, hanem az ún. „másik” oldalról nézve is. Egyébként pedig: nincs is olyan, hogy "másik oldal". Van a fidesz-gnózis - és vagyunk mi, többiek: mindannyian ugyanazon az oldalon. 

Az oldal a világ legkönnyebben használható weboldalkészítőjével, a Mozellóval készült.

 . googlec6d89b578cd899ee.html googlec6d89b578cd899ee.html